2020 a fost un an sufocant

2020 a fost un an sufocant

2020 a fost un an sufocant

Pe măsură ce ne-apropiem de sfârșitul acestui an îngrozitor, este mai necesar ca niciodată să ne relaxăm, să respirăm adânc și să evaluăm ce s-a întâmplat anul acesta.

Cu toate aceste zile groaznice, am simțit că acest an a durat o veșnicie. Unul dintre primele evenimente ale acestui an, a fost moartea lui Kobe Bryant într-un accident de elicopter. Asta a fost în ianuarie … dar parcă s-a întâmplat acum aproximativ un deceniu.

Nu bănuiam deloc că întreaga noastră lume se va prăbuși doar câteva săptămâni mai târziu.

Sufocare

2020 a fost un an sufocant, la propriu și la figurat. Totul a început cu panica provocată de COVID. Întreaga lume a intrat în carantină (lockdown), deoarece nu existau suficiente aparate de respirat în spitalele care nu erau pregătite pentru așa ceva.

Apoi, timp de aproximativ o lună, isteria COVID s-a oprit miraculos. Mass-media a vrut să ne concentrăm asupra morții lui George Floyd care a fost ucis prin … asfixiere. Iar unele dintre ultimele sale cuvinte au fost „Nu pot respira”.

După aceea, s-a revenit imediat la isteria COVID și la obsesia de a purta masca pe față, simbolizând îngreunarea respirației întregii lumi.

Blocările îndelungate duc, de asemenea, la sufocarea lentă, dar constantă, a întreprinderilor mici și mijlocii. Milioane de oameni au rămas fără loc de muncă, în timp ce mega-corporațiile au acumulat miliarde în acest timp….

În momentul scrierii acestor rânduri, Sărbătorile de iarnă sunt restricționate sau anulate în multe părți ale lumii. În vremea asta statul polițienesc în plină expansiune sufocă în mod constant ceea ce a rămas din libertate, așa cum am cunoscut-o cândva.

Un salt uriaș către un guvern mondial

Din moment ce nu sunt om de știință, sincer nu știu dacă COVID este sau nu exagerat, dacă lockdown-ul este cu adevărat necesar sau nu, dacă măștile funcționează sau nu, sau dacă vaccinurile sunt sau nu sigure.

Ceea ce știu este că în acest an, societatea a luat o întorsătură bruscă spre un guvern mondial totalitar.

În primul rând, pandemia a redus drastic rolul și funcționarea guvernelor locale și naționale. Imediat ce virusul a depășit granițele Chinei, aproape fiecare organism guvernamental din lume, a nominalizat un „țar al sănătății” care se ocupa de politicile legate de COVID.

Aceste persoane (numite, nu alese democratic), și-au bazat în mod deschis politicile pe orientările stabilite de Organizația Mondială a Sănătății. (Principala sursă de finanțare a OMS de când SUA și-a retras sprijinul, este Fundația Bill & Melinda Gates).

Prin urmare, a fost creat un coridor direct între Națiunile Unite (o organizație supra-națională) și țarii de sănătate naționali, ocolind în același timp guvernele alese în mod legitim.

Prin intermediul acestor țari ne-aleși, susținuți de OMS, a fost impusă lumii o lungă listă de măsuri și restricții fără precedent. Și, indiferent dacă a fost intenționată sau nu, aceste măsuri par a fi făcute la comandă pentru a slăbi, sărăci și demoraliza populația la nivel mondial.

Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil fără colaborarea completă a mass-mediei, care s-a angajat într-o campanie masivă de frică și teroare, suprimând în același timp orice opinie sau informație care nu era în conformitate cu agenda OMS.

Supremația mass-media

În timp ce, la început, mass-media a fost folosită în principal pentru a crea o cultură a consum(er)ismului, s-a transformat într-un monstru în secolul XXI. În calitate de braț de propagandă al elitei globale, mass-media se referă acum la frică, ură, diviziune și conformitate incontestabilă.

„Divertismentul” s-a transformat într-un bazin de conținut toxic care literalmente dăunează minții și sufletului.

Anul acesta, orice iluzie a surselor media „corecte și imparțiale” a dispărut complet. Giganții tehnologici, cum ar fi Twitter, Facebook și YouTube, s-au angajat într-o cenzură nerușinată a ceea ce nu le convine, promovând în același timp informații care sunt extrem de discutabile.

În timp ce, în anii trecuți, toxicitatea mass-media putea fi evitată și combătută, evenimentele din 2020 duc au făcut posibilă supremația sa.

Restricțiile severe, carantinarea și interdicția adunărilor au dizolvat efectiv competiția principală (familie, comunitate, cultură, tradiție, folclor și religie) a mass-mediei.

Prin aceste entități sociale, oamenii dezvoltă o identitate și un sistem de valori care acționează ca un zid împotriva propagandei mass-media.

Dar anul acesta, măsurile drastice (aplicate de represiunea poliției) au destrămat familiile, grupurile și comunitățile. Oamenii au fost reduși la o colecție de indivizi care au fost încurajați să stea separat, să rămână acasă și să consume mass-media prin internet, TV, etc.

Prin măsurile opresive și propagandă în mass-media, elita a făcut pași uriași în atingerea următoarelor obiective:

• Săracirea generală a populația, în timp ce mega corporațiile au prosperat
• Distrugerea sănătății prin promovarea pastilelor ca soluție rapidă de vindecare
• Învrăjbirea cetățenilor unul împotriva celuilalt, transformându-i în informatori ca pe timpul comunismului
• Divizarea familiilor și a comunităților
• Crearea confuziei cu privire la principiile de bază ale vieții, cum ar fi idenditatea de gen
• Normalizarea practicilor deviante, cum ar fi homosexualitatea, pedofilia sa
• Distrugerea tuturor sistemele de credință (cu excepția satanismului)

Pe scurt, există un război complet, cu mai multe fațete, împotriva umanității, al cărui scop este de a o-ntoarce împotriva a tot ceea ce este bun, pur și în armonie cu natura.

Propaganda mass-media poate modela și modifica atitudini și opinii fără interferențe, ducând la crearea unor generații de oameni fără valori ferme, convingeri și tradiții.

Acestea fiind spuse, trebuie să recunoaștem că există de fapt și niște vești bune.

În primul rând, anul îngrozitor care a fost 2020 se apropie de sfârșit. În al doilea rând, evenimentele din 2020 au mărit vigilența a milioane de oameni care au realizat brusc că libertatea poate fi îngrădită și că o elită (din umbră) încearcă să creeze o ordine mondială distopică.

În cele din urmă, într-un fel sau altul, acest virus va trebui să dispară. Și odată ce se va întâmpla, va trebui să fim mai atenți la ceea ce va urma.

Lasă un răspuns