Apocalipsa 5G: Un eveniment de extincție

Apocalipsa 5G: Un eveniment de extincție

Apocalipsa 5G: Un eveniment de extincție

Sunteți încă în concepția greșită că expunerea necontrolată la câmpuri electromagnetice (EMF) și radiofrecvență (RF) nu are nici o importanță?

Vă îndemn să vizionați acest documentar, „Apocalipsa 5G – Evenimentul de extincție” de Sasha Stone. cu subtitrare în limba română, pentru a va completa cunoștințele pe această temă și înțelege mai multe și mai profund despre 5G.

Dacă cineva mai are dubii cu privire la faptul că expunerea necontrolată la câmpuri electromagnetice (EMF) și radiofrecvență (RF) nu are nicio importanță pentru vietile noastre, vă îndemn să vedeți documentarul, „Apocalipsa 5G – Evenimentul de extincție” de Sacha Stone. Dincolo de teoriile conspirației cum le place unora să spună, știința si tehnologia este dincolo de orice dubiu pentru a justifica îngrijorarea majora cu privire la tehnologia 5G.

Expunerea la EMF a crescut dramatic în ultimii 100 de ani

Într-adevăr, chiar și generațiile anterioare și mai puțin expuse la tehnologii fără fir (wireless) s-au dovedit a produce un rău grav în timp. Într-un interviu din 2017 cu dr. Martin Pall, profesor emerit de biochimie și științe medicale de bază la Universitatea de Stat din Washington, acesta atrăgea atenția asupra pericolului primar al EMF – și ceea ce conduce procesele bolilor cronice – daunele mitocondriale declanșate de peroxinitriți, unul dintre cele mai dăunătoare tipuri reactive de azot.

Dispozitivele care emit continuu radiații EMF la niveluri care vă afectează mitocondrial includ telefonul mobil, turnurile de telefonie mobilă, routerele Wi-Fi și modemurile, monitoarele pentru copii și dispozitivele „inteligente” de orice fel, inclusiv contoarele inteligente și aparatele inteligente.

Dacă vă întoarceți în timp până la sfârșitul primului război mondial, aproximativ în jurul anului 1918 și utilizați acel interval de timp ca o linie de bază a expunerii EMF în rândul publicului larg, ajungeți la concluzia uimitoare că expunerea la EMF a crescut cu aproximativ 1 quintilion în ultimii 100 de ani.

Este irațional să presupunem că această creștere radicală – o creștere de 1 miliard de ori – nu ar putea avea efecte negative asupra mediului și asupra sănătății umane. Realitatea este că majoritatea oamenilor se confruntă cu efecte biologice ca rezultat al acestei expuneri, dar nu au nici o apreciere a daunelor pe care le provoacă, până când este deja prea târziu. Chiar si atunci, este extrem de dificil de a lega expunerea EMF cu simptome sau boala.

Dincolo de teoriile conspirației, cum greșit le place unora să spună, știința este dincolo de orice dubiu pentru a justifica îngrijorarea cu privire la 5G.

Sursa: YouTube

Lasă un răspuns