Bucurați-vă de luna august și pregătiți-vă, deoarece vine septembrie …

Bucurați-vă de luna august și pregătiți-vă, deoarece vine septembrie. 2020 a fost cu siguranță un an haotic până acum. Pandemia COVID-19 a perturbat foarte mult viața pe toată planeta.

Am asistat la începutul unei crize economice, iar luni de zile tulburările civile au făcut furori în marile orașe americane.

Dar vestea bună este că se pare că am nimerit o perioadă de calm acum în august.

Da, evenimentele globale continuă să se desfășoare, iar explozia bizară din Beirut, este doar un exemplu.

Față de ceea ce am experimentat în prima jumătate a anului 2020 și comparativ cu ceea ce vom experimenta în ultima parte a acestui an, cred că luna august este relativ pașnică.

Aș încuraja pe toată lumea să se bucure cât mai mult de această și să încerce să se pregătească pentru ceea ce urmează, deoarece luna septembrie este aproape…

Avertizare pentru toamnă

Bucurați-vă de luna august și pregătiți-vă, deoarece vine septembrie.

Experții avertizează despre un „al doilea val” al pandemiei COVID-19 în toamnă …

Chiar dacă primul val de cazuri COVID-19 se desfățoară încă, experții în sănătate avertizează că, odată ce vremea va fi mai răcoroasă toamna, este posibil să apară un al doilea val de cazuri.

Și dacă valul coincide cu începutul sezonului gripei, ar pune o încordare enormă asupra medicilor. De aceea ei ar trebui să fie pregătiți pentru ceea ce va urma.

Dacă ne uităm la știrile din întreaga lume, vom observa că în ultima vreme, infectarea cu COVID-19 a explodat în țări precum Brazilia, Africa de Sud, Peru, Chile, Columbia și Argentina.

Toate aceste națiuni sunt în prezent în mijlocul iernii, deoarece se află în emisfera sudică. Acest lucru ar putea fi un indiciu că vom vedea valuri sezoniere de COVID-19 la fel cum vedem valurile sezoniere ale gripei.

În timpul verii, petrecem mult mai mult timp la soare și astfel corpurile noastre produc niveluri mai mari de Vitamina D. Dar în timpul iernii corpurile noastre produc mult mai puțin Vitamina D. Drept urmare, tindem să ne îmbolnăvim mult mai mult.

Deoarece vremea începe să fie mai rece, va fi necesar să urmărim numărul infecțiilor de COVID-19. Dacă încep cu adevărat să crească în timp ce ne apropiem de iarnă, acesta ar putea fi un semn de avertizare important.

Autor: Michael Snyder

Lasă un răspuns