Căderea Cabalei (The Fall of the Cabal)

Căderea Cabalei (The Fall of the Cabal)

Căderea Cabalei (The Fall of the Cabal)

Documentarul este realizat de cercetătoarea olandeză Janet Ossebaard, cu ajutorul unor anonimi din întreaga lume, fiind rezultatul a mii de ore de cercetare.

Documentarul nu prezintă doar punctele de vedere ale autoarei despre ceea ce se întâmplă în aceste vremuri tulburi, ci și ceea ce un număr vast și tot mai mare de oameni din întreaga lume descoperă de mulți ani.

Această serie nu urmărește să insufle panica, ci să dezvăluie câteva informații tulburătoare despre lumea în care trăim. Mai mult, arată eforturile unor oameni care luptă cu succes împotriva răului, dându-ne speranțe îndreptățite că acesta va fi înfrânt.

„Este posibil ca primele episoade să vi se pară șocante, chiar incredibile, dar în final totul capătă sens. Ultimele două episoade (9 și 10) conțin o răsturnare neașteptată de situație, ce vă va ajuta să înfruntați cu speranță și încredere transformările care ne așteaptă.

Căderea Cabalei (The Fall of the Cabal) – Lumea pe care o știm se prăbușește

Suntem pe cale de a fi martori la unul dintre cele mai importante evenimente din istoria omenirii. Lumea pe care o știm se prăbușește chiar în fața ochilor noștri, iar majoritatea oamenilor nu realizează acest lucru. Structuri de putere care există de mii de ani se prăbușesc sub ochii noștri.

În curând vor fi dezvăluite dovezi ale unui plan al „elitei”. Este atât de malefic, atât de vast, încât oamenii vor fi de-a dreptul șocați. Acest documentar are scopul de a vă ajuta să rezistați la ceea ce urmează.”

Update 18.12.2020: Documentarul poate fi vizionat AICI

Lasă un răspuns