Ce se pulverizează peste lume? Manipularea climei

Ce se pulverizează peste lume

Ce se pulverizează peste lume?

Documentarul lui G. Edward Griffin, „What in the World Are They Spraying?” este poate cel mai convingător și exhaustiv film dedicat așa numitelor dâre ale morții. Prezintă informații indispensabile – în cazul în care mai avem vreun interes în a ne salva resursele naturale sau a cultiva hrană organică.

Toată lumea a văzut acele dungi strălucitoare de nori albi trasate de aeronave, brăzdând cerul în lung și-n lat și făcându-l să arate ca o fereastră zăbrelită de închisoare. Intuiția ne spune că acestea nu sunt simple dâre de vapori însă nimeni nu și-a pus serios întrebarea de ce se întîmplă acest lucru și nimeni nu s-a aventurat să investigheze temeinic acest fenomen.

Odată cu lansarea acestui documentar, lucrurile s-au schimbat. Iată povestea unei industrii în curs de dezvoltare rapidă, denumită geoinginerie, condusă de oameni de știință, corporații și guverne care intenționează să schimbe climatul global, să controleze vremea și să modifice compoziția chimică a solului și a apei – totul, pretind ei, pentru o viață mai bună.

Deși oficialii insistă că aceste programe sunt doar în faza discuțiilor, sunt nenumărate dovezi că au fost în derulare încă din 1990 – iar efectul a fost devastator pentru culturi, animale sălbatice și sănătatea umană.

Programele de geoinginerie

Programele de geoinginerie apar ca fiind un parteneriat între Departamentul Agriculturii din SUA (USDA), Agenția pentru Protecția Mediului (EPA), armata (DOD), Departamentul Energiei (DOE) și Departamentul de Știință & Tehnologie (DST). Scopul declarat este de a manevra clima, încetinind încălzirea globală prin acoperirea atmosferei cu „particule de poluare” și / sau cioburi microscopice de aluminiu pentru a reflecta soarele.

Conform documentarului, în 2009, Oficiul de Brevete SUA a acordat, printre altele, brevetul 7582809, în comun cu USDA și întreprinderea braziliană pentru cercetare în agricultură. Acest brevet protejează semințele modificate genetic care sunt rezistente la niveluri masive de aluminiu.

Compoziția materialelor acoperite în brevet, precum și altele asemenea acestuia, se potrivesc cu compoziții de aluminiu, bariu și stronțiu găsite în sol și în surse de apă, în numeroase localități la nivel național. Aceste niveluri toxice au apărut doar în ultimii cinci ani, simultan cu primele apariții ale chemtrailurilor de geo-inginerie.

Echilibrul de pH al solului, necesar pentru creșterea alimentelor în jurul Muntelui Shasta, și în numeroase alte locuri, inclusiv insulele din Hawaii, sunt lent neutralizate, pierzând pentru totdeauna aciditatea necesară pentru o agricultură adecvată. Așadar, cine deține brevetele pentru semințele modificate genetic care rezistă la aluminiu, acela va avea controlul unui procent semnificativ din sursele de hrană din lume.

Acest lucru se potrivește perfect cu Legea de modernizare a siguranței alimentare adoptată înn 2010 , care impune utilizarea semințelor specifice pentru producția de alimente. Nu numai că elita plutocrată strivește stabilitatea financiară a economiilor lumii, ea distruge orice posibilitate de a ne hrăni independent și sănătos.

Director: Paul Wittenberger
Writers: Barry Kolsky (story), Michael J. Murphy (original idea)
Stars: G. Edward Griffin, Paul Wittenberger, Jeremy Rothe-Kushel
Release Date: 23 October 2010 (USA)

Sursa: canalul YouTube

Foto: thecoachellavalleyartscene.com

Lasă un răspuns