Crăciunul Omicron – mesaj de sarbatori 2021

Crăciunul Omicron - mesaj de sarbatori 2021

Crăciunul Omicron – mesaj de sarbatori 2021

2021 a fost un an agitat. A fost al doilea an consecutiv marcat în mare parte de o pandemie persistentă care tinde să aducă o „nouă normalitate”. Personal am încercat să stau departe de acest subiect delicat pentru că m-am săturat să tot aud despre el. Pentru scurt timp, am avut impresia că vom scăpa de acest coșmar. Dar a fost doar o impresie…

În mod surprinzător, de fiecare dată când oamenii încep să ceară ca drepturile și libertățile lor să fie restaurate, apare o nouă variantă a virusului. La sfârșitul verii a apărut varianta Delta. Acest lucru a dus la obligarea copiilor de a purta mască atunci când au revenit la cursuri, după vacanță. De asemenea, a fost luată o măsură nouă și foarte controversată: pașaportul pentru vaccin.

În aprilie 2020 Bill Gates posta pe Reddit că un „certificat digital” va fi folosit pentru a-i identifica pe cei care au primit vaccinul COVID-19. Asta a fost cu câteva luni înainte ca aceste vaccinuri să apară… Reacțiile la această postare exprimau groază și mulți au asociat ideea lui Gates cu Semnul Fiarei.

Cu toate acestea, de-a lungul anului 2021, pașaportul a fost implementat rapid în întreaga lume. Aproape peste tot, această măsură a fost întâmpinată cu rezistență, proteste și chiar revolte. Autoritățile au încercat să calmeze populațiile, afirmând că această măsură este doar temporară.

Când varianta Delta a început să scadă în intensitate, au existat apeluri pentru eliminarea pașaportului și a măștilor obligatorii. Oamenii erau pregătiți să se bucure de viață, așa cum o făceau înainte de pandemie. Dar… a apărut o altă variantă.

Un Crăciun Omicron

Când oamenii se pregăteau să intre în spiritul sărbătorilor de iarnă, a apărut o nouă variantă. Iar departamentul de marketing COVID a decis că această formă are nevoie de un nume de rău augur. Variantele sunt de obicei numite după alfabetul grecesc. Așa că această variantă nouă trebuia să fie numit Nu.

Însă departamentul de marketing a concluzionat că Nu este „confuz”. Apoi, a decis să omită următoarea literă (Xi) pentru că OMS nu a vrut să rănească sentimentele lui Xi Ping, liderul Chinei. (China fiind una dintre principalele surse de finanțare ale OMS)

Așa că au trecut direct la litera Omicron. Departamentul de marketing a fost mulțumit de acest nume care sună rău. Aceasta este „vestea” pe care au vrut să o transmită pentru acest sezon de sărbători. Fapt ciudat: Omicron provine din litera feniciană ayin care înseamnă „ochi”. Simbolul care reprezintă Delta este un triunghi. Combinația celor două = simbolul suprem al elitei oculte.

Apoi au început avertismentele media. Distracția și festivitățile de sărbători au fost interzise aproape peste tot (România, nu se știe din ce motive, face excepție). Mass-media a decis să se concentreze pe moarte, boală și disperare. În cele din urmă, mass-media și toate organismele guvernamentale de elită s-au reunit pentru a răspândi un singur mesaj: Anularea Crăciunului. Apoi… a Revelionului.

Mai bine să anulați petrecerile de Crăciun și Revelion, decât să anulați o viață, avertizează șeful OMS. Așa că, o organizație globală (nealeasă democratic) spune lumii întregi să anuleze Crăciunul. Este normal? Este acesta NOUL normal? Mai mult, guvernele locale par acum mult mai preocupate de gestionarea vieții familiei noastre, în loc de gestionarea sistemului de sănătate pentru care sunt plătite.

Direct dintr-un film distopic

Ceea ce este ciudat la toată această isterie este că aproape toate datele științifice despre Omicron sunt „pozitive”.

Varianta a fost detectată pentru prima dată în Africa de Sud, unde s-a răspândit exponențial. Apoi, a durat doar câteva săptămâni pentru ca incidența să scadă brusc. În acea perioadă, oamenii de știință au observat că simptomele erau ușoare, spitalizările au rămas stabile și, cel mai important, aproape că nu au existat decese.

Și există o veste și mai bună: cele mai multe pandemii de-a lungul istoriei au dispărut prin mutațiile virusului în variante mai contagioase, dar mai slabe. Pe măsură ce virusul încearcă să ajungă la mai multe gazde, devine, în acelaș timp mai puțin mortal. Comunitățile dezvoltă în cele din urmă imunitate de turmă (un termen care a fost interzis din vocabularul nostru) și pandemia dispare în cele din urmă.

Acestea fiind spuse, „experții” din mass-media au ales să ignore toate aceste fapte. În schimb, se concentrează pe frică, divizare, minciuni și o obsesie bolnavă de a anula Sărbătorile de iarnă.

Mass-media este compromisă

De ce refuză să dea oamenilor speranță? De ce există un accent clar pe anularea Crăciunului și Revelionului în întreaga lume? Pentru că mass-media este compromisă. Este o hazna otrăvitoare care urmărește să înjosească și să demoralizeze lumea.

Pe scurt, anul acesta a fost caracterizat de evenimente și acțiuni cu influență demonică. Când ne uităm la tot ce s-a întâmplat în lume, nu putem să nu observăm că trăim un moment crucial în istoria omenirii. Unii cred chiar că ne aflăm de fapt la sfârșitul vremurilor biblice, odată cu introducerea „semnului fiarei”.

Există o agendă sofisticată pentru a transforma oamenii în indivizi triști, amărâți, plini de ură, degradați și demoralizați. Pentru că acesta este cel mai bun mod de a-i transforma în sclavi ai elitei.

Asta înseamnă că ar trebui să ne fie frică? Nu. Trebuie să stăm în picioare și să luptăm pentru ceea ce este corect. Poate că trecem prin aceste evenimente cu un motiv. Și chiar dacă acestea sunt vremurile sfârșitului, ghiciți cine câștigă până la urmă? În nici un caz Satana. El pierde. Și împreună cu el, toată armata lui de acoliți.

Trebuie să devenim mai puternici

Pentru a rezuma: Anul acesta a fost o nebunie. Este foarte dificil să rămânem pozitivi atunci când există un efort flagrant de a demoraliza lumea și de a distruge țările din interior.

Dar există motive pentru a rămâne plini de speranță. Există o rezistență în continuă creștere și foarte concretă care se opune agendei nebunești a elitei. Oamenii care obișnuiau să respingă adevărurile de bază luându-le drept „teorii ale conspirației” devin în fiecare zi căutători ai adevărului. Și încep să conștientizeze situația.

Acest an de nebunie a culminat cu solicitarea incredibilă a unor organisme internaționale de a anula Crăciunul. Și mai rău, Uniunea Europeană a încercat chiar să interzică cuvântul „Crăciun” din discursul public. Ei urăsc bucuria, fericirea, valorile familiei și sărbătorirea nașterii lui Hristos. Ei vor exact opusul, încercând să ne facă să sărbătorim cultura morții lor. Ei bine, nu depinde de ei.

Nu vor reuși să ne anuleze. Îi vom anula noi. Pentru că, oricât de nebunești vor devin lucrurile, țineți minte un lucru: binele va învinge, iar răul va pierde.

Până atunci, aveți grijă de voi și de cei dragi. Crăciun fericit, un an nou fericit și să ne vedem cu bine în 2022!

Lasă un răspuns