Despre

Despre

Despre mine

Sunt o românca mulatră, pasionată de viață și de tot ceea ce este frumos și nobil. Consider că Dumnezeu merită cu adevărat primul loc în viața noastră, iar legatura cu divinitatea are efecte benefice, pentru orice om.

Viața de familie:

Am trei băieți minunați. Primii doi sunt studenți: unul la kinetoterapie, celalalt la medicină, iar cel de-al treilea este elev în clasa a cincea, pasionat de matematică și IT.

Soțul meu, de profesie psihosociolog, mă susține în tot ceea ce întreprind și mi-a fost de ajutor la fiecare proiect pe care l-am dezvoltat.

Studii și activități

Am urmat Facultatea de Litere între anii 1991-1996 și m-am specializat în administrație publică. Nu am găsit imediat de lucru, așa că o perioadă am acordat meditații la limba franceză, pentru a-mi câștiga existența.

Timp de trei ani (2005-2007), am urmat cursurile de la distanță ale Facultății de Comunicare Socială și Relații Publice, din cadrul Universității București.

Sunt o fire luptătoare și muncitoare, calități care m-au ajutat să ocup o funcție de execuție în cadrul Primariei Municipiului București, la Direcția Generală de Asistență Socială, în perioada 1996-2010.

În tot acest timp am avut și alte joburi part-time:

– reporter la ziarul bucureștean Consens (unde mi-am făcut ucenicia în jurnalism);

– manager de proiect în cadrul unei asociații umanitare, dar și purtător de cuvânt și secretar al Asociației Mulatrilor din România (cu care am colaborat înca de la înființare, din 1992);

– membru fondator al Organizației pentru refugiați si migranți (2003);

– consilier în cadrul unor proiecte ale Organizației Femeilor Refugiate din România (colaborare între anii 2002-2004);

Începând cu anul 2008, am construit o rețea proprie de clienți în cadrul multinaționalei FM Group (rețea care funcționează și astăzi);

– Absolvire cursuri „Finantarea afacerii” – Proiecutul EVA in cadrul Patronatului Femeilor de Afaceri al Întreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Municipiul Bucureşti (PFAIPMM-MB) – 2013

– Absolvire cursuri „Responsabil Gestionarea Deseurilor ” – august 2018

Din anul 2015 am început o colaborare ca partener al francizei imobiliare Galaxy Imob. Experienta în relații publice însușită de-a lungul anilor, cunoașterea legilor și a procedurilor legate de achizițiile de locuințe, dorința de a ajuta oamenii și cunoașterea în detaliu a Bucureștiului, m-au recomandat pentru această activitate, pe care am tratat-o cu maximă seriozitate.

Pasiuni

Pasiunea mea a fost, este și va fi scrisul. Îmi place să scriu despre oameni, despre realitățile înconjurătoare, să surprind în scris aspecte care scapă la o primă vedere, să aduc zâmbete pe chipul cititorilor și să-i încurajez.

Publicații:

1997 – carte de poezie Steaua ta pământeană, editura Tipo-Aktis;

1998 – Antologie de versuri, editura Vasile Carlova;

În presa scrisă:

Colaborare ziare.com

Număr articole: 610, câștigătoare „Penița de Aur”;

Colaborator revista online Femei de 10

Articole creștine revista Speranța – Australia

Poezie creștină

Resurse crestine

În anul 2014 am înființat site-ul afirmativ.com, care a avut un mare succes în rândul creștinilor, fiind o bună sursă de documentare și de încurajare, prin cele peste 1500 de articole, devoționale, poezii creștine și alte resurse.

O pasiune mai veche a mea este jocul scrabble, în română și franceză. Astfel, în 1994, la Campionatul național în limba română, am obținut locul 3 la partida de scrabble compunere.

Festivalul Internațional de Scrabble Francofon desfășurat la Poiana Brasov în 1996, mi-a adus locul 1 la partida de scrabble duplicat pe perechi.

În plan politic:

În anul 2019 am depus candidatura la europarlamentare ca independentă – sătulă să văd viețile cârpite ale românilor, m-am hotărât să mă implic, să nu mai stau pe margine. Legislația aspră m-a împiedicat să candizez, numarul de 100,000 de semnături fiind practic imposibil de strâns in mod corect, într-un timp atât de scurt.

Apariții Tv

Flux Tv (1997) – În urma lansării cărții de poezie Steaua ta pământeană;

TVR1 (1998) – Reportaj „Primul funcționar public de culoare din Romania”;

Antena 1 (2002) – Emisiune de divertisment;

Flux Tv (2005) – Dezbateri cu femei de carieră;

Trinitas Tv (2009) Emisiune despre refugiați;

Speranța Tv (2018) – Emisiunea Jurnal de credință;

TVR 2 (2018) – Emisiunea Femei de 10, bărbați de 10;

A7TV (2018 – 2020) – Emisiunea Știrea cea bună, Talk-show și diverse emisiuni creștine;

Pasionată de gastronomie. Nu am avut apariții media pe această temă, dar e suficient că băieții și soțul meu mă consideră regină în bucătărie, fiind încântați de fiecare rețetă nouă cu care-i delectez.

Lasă un răspuns