Dezvăluiri cutremurătoare în ultimul interviu al lui Aaron Russo (2007)

Dezvăluiri cutremurătoare în ultimul interviu

Dezvăluiri cutremurătoare în ultimul interviu al lui Aaron Russo (2007)

Aaron Russo (n. 14 februarie 1943, Brooklyn – d. 24 august 2007, Los Angeles) a fost un om de afaceri american din industria divertismentului, producător și regizor de film, politician libertarian și activist politic.

Este cel mai cunoscut pentru producția unor filme ca Pariul, Băieți deștepți și The Rose. Spre sfârșitul vieții sale, a creat diferite documentare politice. Cele mai renumit fiind Mad as Hell și America: Freedom to Fascism.

Ultimul său film, America: Freedom to Fascism, este un documentar politic care critică agenția SUA de colectare a taxelor IRS și Sistemul Federal de Rezerve și avertizează cu privire la venirea unei Noi Ordini Mondiale.

Russo pune întrebări în acest documentar ocolite de orice politician, întrebări de genul. De ce poporul american permite unor bănci private să tipărească bani? – Doar pentru ca guvernul american să se împrumute cu dobândă de la acestea?

De ce guvernul american nu tipărește el însuși acești bani, dar acoperiți de rezervele de aur pentru a nu se crea inflație.

Documentarul acoperă o varietate de alte subiecte, cum ar fi impozitul pe venit, cardurile naționale (REAL ID Act), implantarea de cipuri oamenilor, sistemul Diebold de vot electronic, globalizarea, supravegherea totală a populației gen Big Brother, precum și folosirea terorismului de către guvern ca mijloc de diminuare a drepturilor cetățenilor prin înscenarea unor atentate gen 11 septembrie.

Filmul a fost criticat pentru promovarea unor teorii ale conspirației și pentru unele inexactități, distorsiuni și interpretări eronate…

Lasă un răspuns