Documentul Fundației Rockefeller din 2010 și Noua Normalitate

Documentul Fundației Rockefeller din 2010 și Noua Normalitate

POVESTEA: Un document al Fundației Rockefeller din 2010 a analizat un scenariu în care guvernele au răspuns cu autoritarism ca reacție la o pandemie gripală la nivel mondial.

IMPLICAȚII: Aceasta este dovada incontestabilă a faptului că actuala criză a coronavirusului a fost un scenariu planificat în prealabil. Suntem intrați adânc în asta. Care va fi concluzia? Își vor permite oare oamenii să fie programați să accepte acest tip de tiranie ca nouă normalitate?

Documentul Fundației Rockefeller, te-ar surprinde să știi, a prezis și a planificat un scenariu pentru pandemia în care ne aflăm chiar acum cu acest COVID-19 (coronavirus). Spre deosebire Evenimentul 201, care a fost organizat de către Bill Gates cu două luni înaintea declanșării oficiale a pandemiei, acest Document al Fundației Rockefeller a fost publicat cu zece ani în urmă, în 2010. Intitulat Scenarii pentru Viitorul Tehnologiei și Dezvoltarea Internațională, documentul prezintă scenariul în care descrie irupții unei pandemii, iar guvernele statelor lumii fac uz de aceasta pentru a-și extinde autoritatea și a-și spori controlul asupra puterii. Cu toate că autorii documentului încearcă să pretindă precum că ei doar își imaginează, iar nu prezic viitorul, dat fiind rolul imens al dinastiei Rockefeller și al Fundației Rockefeller în promovarea Guvernului Mondial în cadrul Noii Ordini Mondiale, este vorba despre un șiretlic menit să acopere planificare alor activă a scenariilor crizei despre care aceștia știu bine că se va întâmpla. Acesta e, de asemenea, un exemplu elocvent de programare predictivă.

Programare Predictivă: Toți Într-un Pas (Lock Step)

Unul dintre scenarii descrise în document se numește„Lock Step”, o frază cu nuanțe negative, ce sugerează soldați, militari şi, pentru unii, fascism, în care prezintă reacțiile guvernamentale la o pandemie virală ce se dezvoltă rapid. Așa cum Bill Gates a pretins cu fermitate că Evenimentul 201 pe care l-a organizat n-a fost decât o ”simulare”, și nici de cum o ”predictiție”, la fel susține și documentul Fundației Rockefeller precum că scenariile lor nu sunt niște predicții:

“Subliniem, scenariile nu sunt predicții. Mai curând acestea sunt niște ipoteze de reflecție care ne permit să ne imaginăm și apoi să repetăm diferite strategii pentru a fi mai pregătiți pentru viitor; sau mai ambițios, cum să ajutăm să ne modelăm mai bine viitorul…scenariile fiind un mediu în care marile schimbări pot fi nu doar preconizate, ci și actualizate.“

Și totuși, intenția lor este clară: să facă uz de oportunitatea oferită de scenariul crizei pentru a modela ”un viitor mai bun”sau a transforma lumea după chipul și asemănarea lor – o Nouă Ordine Mondială a unei dictaturi globale totalitare. Scenariul Lock Step este descris ca fiind “o lume a unui control guvernamental ”de sus în jos” mai dur și al unei conduceri mai autoritare, cu inovații limitate și cu o crescândă presiune asupra cetățenilor” și se bazează pe o pandemie sau un virus (o tulpină de gripă) care infectează 20% a populației globului și ucide 8 milioane de oameni în 7 luni. Propozițiile de mai jos sunt preluate direct din document, având comentariile mele în paranteze la sfârșitul fiecărui citat.

Priviți la cele ce se întâmplă în acest scenariu ”imaginar”:
  • Pandemia are de asemenea efecte mortale asupra economiei: mobilitatea internațională atât a oamenilor, cât și a bunurilor este blocată, industrii precum turismul sunt slăbite și are loc ruperea lanțurilor de aprovizionare globale. Chiar și la nivel local, magazinele și clădirile de birouri, care în mod normal sunt aglomerate, se golesc pentru luni de zile, rămânând atât fără angajați, cât și fără consumatori. (Se întâmplă acum.)
  • Politica inițială a Statelor Unite de a ”descuraja puternic” cetățenii să călătorească s-a dovedit a fi mortală în îngăduința ei, accelerând răspândirea virusului nu doar în interiorul SUA, ci și în afara granițelor sale. (Se întâmplă acum– de reținut criticismul evident contra guvernului american ca fiind prea blând și ne controlând mai mult cetățenii săi.)
  • În orice caz, câteva țări s-au descurcat mult mai bine —în particular China. Impunerea rapidă și executarea de către guvernul chinez a carantinei obligatorii pentru toți cetățenii, precum și închiderea imediată și cvazi ermetică a hotarelor, au salvat milioane de vieți, oprind răspândirea virusului mult mai devreme decât în alte țări și pregătind o mai rapidă recuperare post-pandemie. (Deja s-a întâmplat – rețineți evidenta elogiere a autoritarismului chinez.)
  • În timpul pandemiei pretutindeni în lume liderii naționali au făcut uz de autoritatea lor și au impus reguli și restricții extrem de dure, de la purtarea obligatorie a măștilor de față până la măsurarea temperaturilor în întregul spațiu public, cum ar fi stațiile de tren și supermarketurile. (Deja s-a întâmplat – de remarcat predicția și prefigurarea verificării temperaturii corpului.)
  • În țările dezvoltate, această supraveghere sporită a luat multiple forme: ID-uri (sau pașapoarte) biometrice pentru cetățeni, de exemplu… (Este pe punctul de a fi activat odată cu vaccinarea obligatorie– vezi Bill Gates ID 2020.)
  • Scanerele ce folosesc tehnologia avansată a imagisticii prin rezonanță magnetică funcțională( (IRMf) ) devin o normă în aeroporturi și alte spații publice în scopul detectării unor comportamente anormale care pot indica “intenții antisociale”. (Se întâmplă acum.)
  • Ca urmare a fricilor generate de pandemie, sunt aplicate ambalaje mai inteligente pentru alimente și băuturi mai întâi de companii și producătorii mari în mediul de afaceri, iar ulterior sunt adoptate pentru produse și consumatori individuali. (Încă nu se întâmplă.)
  • Sunt dezvoltate noi modalități de diagnosticare pentru a detecta maladiile transmisibile. Aplicarea screeningului de sănătate de asemenea se va schimba; screeningul devine o condiție necesară pentru eliberarea din spital sau închisoare, încetinind cu succes răspândirea multor maladii. (Încă nu se întâmplă.)
  • Tehnologiile de tele prezență răspund cerințelor unor sisteme de comunicare mai puțin costisitoare, cu o lățime de bandă mai scăzută pentru populațiile ale cărei circulație este restricționată. (Se întâmplă acum). Adică munca și studiile de la distanță devin o stare de lucruri permanentă în cadrul ”noii normalități” – n. trad.
  • Fiind ghidați de protectionism și de preocupările pentru securitatea națională, națiunile își creează propriile rețele IT, independente, definite regional, imitând în acest sens paravanele de protecție (firewalls) ale Chinei. Guvernele au un succes diferit în politica traficului de internet, dar aceste succese totuși fracturează rețeaua globală de internet, “World Wide” Web. (Deja s-a întâmplat – înainte de criza COVID-19, Korea de Nord, Iranul, Cuba și Rusia și-au dezvoltat propriile intraneturi naționale.)

Așa cum arată documentul Fundației Rockefeller, Nimic în Lumea Politică Nu Se Întâmplă Accidental.

Ca să-l parafrazăm pe Franklin Roosevelt, dacă se întâmplă ceva în lumea politicii sau a geopoliticii, poți paria că asta a fost planificat anume în acest mod. Acest document al Fundației Rockefeller îmi amintește despre alte conturi și documente ale unor conspirații cheie, care de asemenea ”au prezis” viitorul oarecum într-un mod magic (la prima vedere). Însă de fapt este vorba despre niște proiecte scrise de către niște insideri cheie, care cunoșteau din timp planul jocului și agenda, și au puterea de a a face ca toate acestea să se întâmple.

Sursa: thefreedomarticles.com

Traducere de Iurie Roșca

Lasă un răspuns