În anticamera resetării-finale!

În anticamera resetării-finale

În anticamera resetării-finale! Evenimentele care se succed cu repeziciune, într-o Românie confuză și anesteziată, ne marchează conștiința ireversibil!

Suntem parte marcantă în marea procesiune de resetare neomarxistă, anomică până-n măduva ”axiologică”- valorică social-relațională și cultural-științifică.

Infecția globalistă cuprinde încet planeta, ducând-o în starea de metastază. Mințile multora sunt deja infectate. Umanitatea a început să devină profund imorală și inconștientă, lăsându-se condusă cu obediență instinctuală de niște psihopați.

Mulți încă nu realizează situația gravă în care ne aflăm. Sunt orbiți, păcăliți și mințiți sistematic de către latrinele mediatice, armele cu care, de fapt, elita mondială a reușit să îngenuncheze cu succes toată planeta, mituind cu miliarde de dolari, doctori, ziariști, actori, oameni de televiziune.

Metoda de corupere este mai puțin inteligentă decât pare la prima vedere. Poți să cumperi aproape pe oricine cu mulți bani. Aceasta este rețeta succesului lor către o lume nouă, o adevărată șarlatanie și o sinistră dictatură, care deja s-a instaurat pe întreaga planetă.

Neomarxiștii, întocmai predecesorilor lor comuniști, folosesc frauda pentru a cucerii întreg mapamondul și de ce nu, poate chiar tot Universul. Sunt foarte bine organizați, chiar de n-au făcut armata nici unii din ei vreodată, dar banii fac minuni.

Fraudele sunt deja vizibile. Lozinca lor, susținută de statul paralel, este clară. atât la noi cât și în afară, chiar și peste Ocean: ”Prin fraudă totală, către victoria finală” !

Nu se mai feresc pentru că sunt puternici, au măști antigripale puse pe moace ostentativ și în plus, au o grămadă de susținători cel puțin debusolați, din rândul tinerilor „progresiști”, îmbătați literalmente pentru marea depravare promisă de sistemul globalist., fără norme religioase, morale, etice, deontologice !

Ecuația funcționează perfect. Toți o să merităm cu prisosință tot ce o să ne aducă „marea resetare” care ne respiră fierbinte, la ureche.

Autor: Mircea Brașoveanu

Lasă un răspuns