Începutul sfârșitului omenirii – nanoroboți și vaccinuri împreună cu 5G

Începutul sfârșitului omenirii - nanoroboți și vaccinuri

Începutul sfârșitului omenirii – nanoroboți și vaccinuri împreună cu 5G

Neil deGrasse Tyson (NGT): ”Vom avea nanoboți pe care îi putem încărca în creier, care se vor conecta la rețea direct – și nu prin intermediul dispozitivelor din buzunar. În acest fel – de la distanță – vom putea să descărcăm cărți întregi, limbaje întregi, și vom cunoaște aceste lucruri doar prin faptul că le-am descărcat.”

Ray Kurzweil (RK): ”Acesta e doar un efect. Dar vom avea și neocortex mai mult. Deci nu vom fi ”limitați” numai la 300 de milioane module de învățare, vom avea miliarde sau zeci de miliarde.”

NGT: ”Vrei să spui la nivel biologic, sau doar pentru că avem acești nanoboți ?”

RK: ”Vom avea această extensie care nu e biologică …”

Documentarul poate fi vizionat la acest LINK

”Oamenii de știință prezic izbucnirea a cel puțin 37 de viroze care sunt capabile să anihileze omenirea. Tulpini de virus gripal vor suferi rapid mutații, și vor începe să afecteze sistemul nervos al oamenilor și adn-ul lor. Mai mult, aceste boli vor fi rezistente la orice tip de medicament pe care-l cunoaștem azi.

Dar avem un lucru care ne-ar putea ajuta. A fost inventată o ”pastilă” care vindecă toate bolile. Iar această tehnologie te poate ajuta să trăiești până la 150 de ani. Viitorul e acum.”

”Acesta este un laborator din orașul rusesc Krasnoiarsk. Aici, oamenii de știință creează roboți microscopici care vor putea să locuiască în corpurile noastre și să trateze boli. Sunt milioane de astfel de roboți pe această placă. Sunteți gata să-i vedeți ?

Iată cum arată un nanodisc. E atât de subțire încât, dacă pui 50.000 din astea una peste alta, grosimea tot va fi mai mică decât a unui fir de păr. Fiecare disc este format din straturi de aur și nichel, și conține o moleculă activă biologic.

Astăzi, pacientul nostru este acest cobai.

Cobaiul este pus într-un dispozitiv care are un câmp magnetic, care ajută la manevrarea nanodiscurilor.”

E o companie din Boston (SUA). Tocmai au creat ceea ce zic ei că-i primul potențial vaccin împotriva coronavirusului. Desigur, vor mai trece luni de zile până va fi disponibil pe piață.

Totuși, am îndoieli și semne de întrebare despre acest vaccin, despre potențialul unui asemenea vaccin împotriva coronavirusului. Există posibilitatea ca în acel tratament să se afle nanoroboți, sau să fi fost folosiți la producerea lui. Nano-robotică. Se poate vedea în imagine cât de mici sunt – până la nivelul unei celule roșii din sânge, sau mai mici.

Acuma, părerea mea: dacă acești nanoroboți sunt injectați în fluxul sanguin, și se presupune că treaba lor este să-i facă sănătoși pe oameni … Desigur, ei nu vor ști dacă acest vaccin nanotehnologic va funcționa. Dar așa va fi impresia pentru mulți, că vaccinul va da rezultate. Așa că mulți oameni îl vor accepta.

După ce virusul a fost eradicat din corp, nanoboții nu părăsesc organismul. Ei rămân în corp, și se pot aduna într-o anumită parte a corpului, unde vor sta în așteptare. Ce așteaptă ?

Vor aștepta 5G-ul.

Acuma, știu că au dat drumul acestei tehnologii fără fir de generație 5 în 2019, și o vor desfășura pe scară largă în 2020.

Am impresia că tehnologia 5G ar putea fi folosită pentru a trimite comenzi acelor nanoboți.

Dacă vaccinul conține nanoroboți – sau dispozitive robotice la scară nanometrică – iar acești nanoboți sunt păstrați în organismul uman, ar putea fi utilizați la o dată ulterioară.

Tehnologia 5G poate transmite un flux uriaș de informații în același timp, aceasta fiind marea diferență dintre 3G, 4G, și 5G. Evident, 5G este cea mai rapidă rețea și tehnologie fără fir (wireless). Le permite oamenilor să transmită cantități masive de informații foarte, foarte rapid.

Deci, dacă ar exista o comandă centrală … să zicem că, într-o zi, este transmisă o comandă. Iar tehnologia 5G trimite semnalul peste tot în lume, într-un timp foarte scurt. Iar toți acei nanoboți (adunați în corpul oamenilor) intră în acțiune.

Tehnologia 5G, coronavirusul, nanotehnologia, acest vaccin, care dintr-o dată … le-au luat numai 40 de zile de la secvențiere până la producerea lui, ceea ce e incredibil de rapid pentru producția unui vaccin …

Simt că în povestea asta e mai mult decât ”întâmplare” și oameni inteligenți. În mod evident, aceste lucruri sunt planificate cu mult timp înainte, deci este posibil ca ei să fi lucrat de mult timp la acest vaccin.

În opinia mea nanotehnologia, tehnologia 5G, și coronavirusul sunt toate în legătură.

05:53

Cele două documente … vi le voi citi. Coperta de la primul document zice: ”Estimările Departamentului TFN cu privire la implementarea Programului de ținere sub control a populației interne prin intermediul nanotehnologiei, faza a 4-a actualizată” (iunie 2013). Acest document este adresat exclusiv directorului adjunct al Diviziei ”Proiecte Avansate” din cadrul Centrului de Comandă al DARPA (o ramură a Pentagonului din SUA), din cadrul Ministerului Apărării.

În celălalt document este descris ”Programul de ținere sub control a populației interne prin intermediul nanotehnologiei”. Documentul informează că trebuie crescut aportul de nanoboți dați prin produsele Pepsi (cu 9,9 %), Nestle (cu 8,5 %), în apa potabilă din Chicago, Atlanta, Los Angeles și Seattle. Acestea sunt numai câteva din multele filiere prin care se dau aceste lucruri.

Pentru a vă aduce la curent despre unde ne aflăm acum (în 2013) …

Am luat legătura cu sursele mele din NASA referitor la acest program, și am confirmare din partea multor surse că programul e autentic. Când i-am întrebat dacă au niște documentație pe care să mi-o ofere, mi-au spus că NASA nu sunt implicați direct. Mi-au dat acest document, și mi-au zis: ”Acest document are tot ce vrei”. Aproape totul.

Mi-a spus că e adevărat, nanoroboții sunt în apă, sunt în toate aceste produse. Nu numai atât, e și în vaccinuri.

Acești naniți – despre care vorbeam până acum – sunt dispozitive medicale nanometrice. Sunt atât de mici încât abia îi vezi, dar mai degrabă nu îi poți vedea cu ochiul liber. Sunt particularizate cu un sistem de livrare a ”încărcăturii” și vehicule de ucidere a celulelor. Aceste vehicule au doze mari de ”agenți”, material genetic, sau programare care vizează anumite celule.

Naniții

Acum, acești naniți specifici – despre care vorbim acum – sunt versiunea ”ultimul răcnet”. Sunt construite având o structură nanometrică robustă și ”inteligentă” (smart). Detectează anumite celule, identifică locația lor în corp. Pot ucide celulele, sau să rămână pe loc și să confirme că au făcut treaba.

Deci primesc semnalul pe această frecvență. Își primesc ordinele, le îndeplinesc, și apoi (după ce termină) raportează ce au făcut.

Acești naniți despre care vorbește el (în document) sunt construiți pentru un singur scop: să intre în fluxul sanguin, să dobândească acces la creier – și alte zone ale corpului – pentru a se atașa de respectivul țesut … apoi rămân în așteptare până primesc un semnal militar pe o frecvență clasificată, care le transmite ce au de făcut.

În acel moment, ei manipulează creierul și alte zone ale corpului să trimită semnale către celelalte zone ale organismului, pentru a declanșa ceea ce se numește ”o fortună de citokine”. E un răspuns al sistemului imunitar, este ca și cum sistemul imunitar ar lua steroizi (acționează cu putere).

Ei fac ca sistemul imunitar al acelui om să se întoarcă împotriva organismului, și produc simptome ale unei gripe virulente – care progresează înspre o infecție a căilor respiratorii superioare, lichid în plămâni, pneumonie, apoi moarte. Rata de supraviețuire a victimei – estimată de cei care controlează programul – este de 2 %.

Ei spun în document că vor ca 99 % din populație să fie infectată cu aceste lucruri, și cei mai mulți din noi deja suntem infectați.

Programul a început în 1995.

– Acești naniți pot fi activați de la distanță ? Sau sunt programați dinainte să execute în mod autonom misiunile, la un moment dat.

– Sunt programați dinainte, dar sunt activați atunci când primesc instrucțiunile. Când primesc semnalul pe frecvența militară ultra-secretă. Atunci ei primesc ordinul. ”Acum a venit timpul să-ți faci treaba”. După ce îndeplinesc misiunea, raportează. Dacă este o misiune în desfășurare, raportează pe măsură ce execută.

Un nou raport dezvăluie faptul că există cel puțin 104 alimente, ambalaje, și produse agricole care conțin ingrediente nano (2013). Aceste produse sunt la vânzare la nivel internațional. Ele includ: produse lactate pentru regim, uleiuri de gătit, ceaiuri și sucuri de fructe concentrate, aditivi alimentari aflați la vânzare pentru a fi introduși în cărnuri procesate, băuturi răcoritoare, produse lactate și produse de brutărie, ambalaje pe termen lung și ambalaje antibacteriene, ustensile de bucătărie antibacteriene.

– Uluitor. Treaba asta e înfricoșătoare. E grotescă.

11:45

”Pentru a face ca acest viitor să devină realitate, oamenii de știință vor să-i învețe pe nanoboți să se reproducă singuri. Cum? De exemplu, nanoboții vor crea o mulțime de minicopii, pe baza proteinelor din corpul uman.

Totuși, futurologii sunt sceptici:

Gerd Leonhard: ”Toate aceste tehnologii sunt ca echipamentele nucleare. Sunt extrem de puternice, ar putea fi pozitive, dar trebuie să le controlăm. Dacă nu putem controla ce facem acolo, am putea produce o reacție în lanț”.

Conform așa numitei teorii a ”marelui clei”, roboții microscopici mai întâi vor anihila specia umană, apoi vor muri singuri … deoarece vor fi consumat toate sursele de energie.”

12:28 (iulie 2019)

”Următorul proiect al lui Elon Musk nu este o mașină, sau o navă spațială, sau un panou solar. Cel mai recent demers al lui este Compania Neuralink, al cărei obiectiv este să implanteze cipuri în creierul oamenilor, și de asemenea să facă o conexiune între creiere și computere.

Iată ce a spus aseară Elon Musk despre această tehnologie:

”Această tehnologie are un scop foarte bun, zic eu. Să vindece boli incurabile, și să ne creeze un viitor sigur (ca civilizație) în ce privește inteligența artificială.

Această tehnologie are un potențial imens. Sperăm să avem această tehnologie într-un pacient uman până la sfârșitul anului următor. Nu este departe.”

(transcriere)

Lasă un răspuns