Institutul Tavistock: controlul minții și războiul psihologic

Institutul Tavistock: controlul minții și războiul psihologic

Institutul Tavistock: controlul minții și războiul psihologic

Când ne gândim la cuvântul „intelligence”, de obicei ne gândim la Mossad, CIA, MI6, dar niciodată nu ne gândim la Tavistock. Știați că majoritatea agenților CIA și MI6 își fac pregătire la Tavistock? Iată o listă cu ceea ce învață:

• Metafizică
• Controlul minții
• Strategii de modificare a comportamentului
ESP
• Hipnotismul
• Cunoașterea ezoterică
• Satanismul și
• Teologia maniheică, care susține dualismul radical ontologic între cele două principii eterne, Binele și Răul.

Dar, cum s-a ajuns aici?

Să o luăm cu începutul. Povestea Tavistock începe la sfârșitul sec. XIX, cu Arthur Cherep-Spiridovich. Acesta era un general rus care pretindea că este priceput în afacerile internaționale, anticipând evenimente mondiale uriașe.

El a susținut că i-a avertizat pe regele Alexandru I și pe regina Draga Mašin (din Serbia) înainte de asasinarea lor în 1902, dar și pe Marele Duce Serghei Alexandrovici al Rusiei înainte de asasinarea acestuia din 1905. De asemenea, a susținut că a prevăzut Primul Război Mondial, iar în 1926 a prevăzut un alt război mondial.

Spiritovich a emigrat la New York și a scris cartea „Guvernul mondial secret”. A fost găsit mort (aparent sinucidere) în camera lui de hotel în 1926, la vârsta de 59 de ani. Deci, cine a fost acest „grup secret mondial”? Spiridovich vorbea despre Comitetul celor 300.

Walther Rathenau, un politician german a spus odată: „300 de bărbați, care se cunosc între ei, ghidează destinele economice ale continentului și își caută succesorii din mediul lor”.

Dr. John Coleman a fost un ofițer britanic de informații care a obținut accesul la baza de date a unui muzeu privat din Londra. Aici Coleman a descoperit documente clasificate aparținând Institutului Tavistock. Acest lucru l-a incitat atât de tare, încât a petrecut cinci ani citindu-le și descifrându-le, după care a scris cartea „The Tavistock Institution of Human Relations”.

Tavistock a fost lansat în secret în 1913 și a fost finanțat de monarhia britanică, Milner Group, Rockefeller și Rothschild

Primul scop al lui Tavistock a fost să creeze propaganda pentru a provoca un conflict armat între Marea Britanie și Germania. Motivația din spatele războiului era inspirată de progresul rapid al Germaniei, care urma să depășească economic Marea Britanie.

Al doilea scop al lui Tavistock a fost să se infiltreze în America prin înființarea unei bănci centralizate, care să elimine standardul de aur. În paralel grupul care acționa peste ocean, avea misiunea să pervertească valorile Americii îndeosebi prin degradarea femeilor și a religiei.

Pentru aceasta, l-au angajat pe Edward Bernays, autorul cărților: „Crystallizing Public Opinion”, „Propaganda” și „The Engineering of Consent”. Bernays a fost nepotul lui Sigmund Freud și este considerat părintele relațiilor publice.

Bernays credea că oamenii sunt iraționali și, bazându-se pe psihologia mulțimilor, era convins că putea convinge masele de oameni să facă aproape orice.

Edward Bernays a fost atât instructor la Tavistock, cât și consilier al președintelui Woodrow Wilson. Wilson a candidat și a câștigat președinția cu promisiunea că va ține America departe de război. Dar, odată cu infiltrarea lui Bernays, a convins Congresul să declare război Germaniei în Primul Război Mondial.

De asemenea, pe 23 decembrie 1913, în timp ce toți americanii se pregăteau să sărbătorească Crăciunul, Woodrow Wilson a semnat Federal Reserve Act, o lege care a creat Federal Reserve System (FRS), sistemul bancar central al Statelor Unite.

Banca centrală a Americii (Fed)a fost responsabilă pentru Marea Depresiune din 1929-1933

Rezerva Federală încalcă Legea Constituțională, deoarece factorii lor decizionali sunt aleși de oameni din „spatele” Rezervei Federale. Întâlnirile lor sunt secrete și nu există transparență în ceea ce fac ei.

În 1932, un critic deschis al Fed, Louis T. McFadden, a spus: „Avem în această țară una dintre cele mai corupte instituții pe care le-a cunoscut vreodată lumea. Mă refer la Federal Reserve Bank și la oamenii din spatele ei. Prin practicile sale această instituție diabolică a sărăcit și a ruinat poporul Statelor Unite îmbogățind vulturii corupți care o controlează.”

După înființarea băncii centrale și cel de-al doilea război mondial, America s-a confruntat cu un declin moral, pe care istoricii îl numesc „Noua Moralitate”. Acesta mai este cunoscut sub numele de „nașterea liberalismului”. Președintele Ronald Reagan a spus odată: „Dacă fascismul va veni vreodată în America, va veni în numele liberalismului”.

În anii ’20, cunoscuți sub numele de „Deceniul Decadenței”, am fost martorii apariției Flapper-ului. Femeile fumau, beau, purtau fuste scurte, iar termenull „loose” a intrat în conștiința populară.

Acesta este efectul reclamelor și muzicii think tankurilor care proveneau din Tavistock

În anii ’30, homosexualitatea și lesbianismul au cunoscut o recrudescență, nu din vreo dorință interioară sau latentă, ci ca un mijloc de a șoca vechiul establishment. În timpul Marii Depresiuni, națiunea era amorțită. GK Chesterton, scriitor și filozof a spus: „Falimentul cultural, moral, spiritual, rasial și economic în care ne aflăm astăzi nu este un fenomen social, ci mai degrabă, rezultatul unui program Tavistock atent planificat.

Nașterea MIT, a Institutului Național de Sănătate Mintală, a Centrului de Cercetare Stanford și a Școlii de Economie Wharton au fost fondate de Dr. Kurt Lewin, John Rawlings-Reese și Margaret Mead. Aceștia au fost, probabil, cei mai buni ingineri sociali din toată istoria Tavistock-ului.

Credeți sau nu, prin mintea acestor lideri a venit spălarea creierului și propaganda pentru al Doilea Război Mondial, Războiul Coreean, Vietnam, cele două războaie din Golf și a fiecărui război care a urmat după.

Potrivit doctorului Coleman, cel mai bine păstrat secret de la Tavistock este cel al cercetării „Three System Response”. „Three System Response” a studiat modul în care populația reacționează la stresul rezultat dintr-o situație inventată. O situație inventată este un exercițiu de gestionare a crizelor.

În timpul unei crize, primul răspuns este Superficialitatea

Este situația care apare atunci când un grup reacționează la o amenințare, adoptând reclame superficiale și sloganuri, pe care încearcă să le treacă drept idealuri, deoarece cauza crizei nu este identificată. Această fază lasă populația confuză și poate dura atât timp cât dorește controlorul.

A doua fază se numește Fragmentarea

Este etapa în care panica se intensifică și coeziunea socială se destramă. Aceasta are ca rezultat ruperea societății în grupuri mici, fiecare avănd atitudini și convingeri diferite, din cauza manipulării mass-media.

Nimeni nu cunoaște adevărul și oamenii devin divizați și fragmentați unul de celălalt. Acest lucru provoacă tulburări civile, proteste, lupte verbale, lupte fizice, toate cauzate de faptul că oamenii nu reușesc să identifice cauza crizei.

A treia fază se numește „Fantasy Trip”

Este ceea ce Tavistock numește „disociere”. În această ultimă fază a psyop-ului, oamenii sunt atât de traumatizați de evenimentul false flag încât își pierd interesul, speranța și umanitatea. Această disociere permite ca oamenilor să își piardă libertățile, fără luptă.

Iulius Cezar a spus odată: „Împărțiți și cuceriți”. Cei aflați la putere au folosit încă de la începutul timpurilor situații inventate și evenimente false pentru a șoca și traumatiza lumea.

Tavistock a conceput Criza rachetelor din Cuba, ca o încercare de a obține aprobarea programului FEMA din partea lui JFK. Președintele Kennedy a respins ideea … și a murit în același an. Tavistock a semnat imediat un contract cu NASA pentru a stimula opinia publică despre spațiu.

Ronald Reagan a fost alt președinte care nu a vrut să cadă la învoială … și a avut o tentativă de asasinat asupra lui. În timpul președinției lui Reagan, Comitetul celor 300 a avut o ședință secretă în care s-au asigurat că după această președinție, vor avea controlul tuturor candidaților la alegeri.

Deci, cine a fost următorul? George Herbert Walker Bush. Fostul director al CIA și vicepreședinte al lui Reagan. Bush a ținut celebrul discurs al unei Noi Ordini Mondiale după Războiul din Golf din ’91.

Apoi, a fost un bursier Rhodes, Bill Clinton. După el a fost George W Bush, fiul lui George Herbert Walker Bush și apoi Obama. Odată cu acești președinți, a fost mai multă inginerie socială, mai multe steaguri false și mai multă corupție la cele mai înalte niveluri.

Cel mai mare pericol

John Coleman a specificat faptul că americanilor li s-a spus decenii întregi că cel mai mare pericol cu care se confruntă este comunismul.

Pur și simplu nu este așa. Cel mai mare pericol apare din masa de trădători din mijlocul lor. Constituția Americii avertizează poporul să fie atent la inamicul din interior. Acești dușmani care ocupă cele mai înalte funcții în cadrul structurii guvernamentale sunt slujitorii Comitetului celor 300.

Trump a făcut campanie din greu, iar unul dintre mesajele lui a fost „Asanați mlaștina”. Exact despre asta vorbea. El voia să îndepărteze răul din interiorul guvernului. Dintre toți președinții, Trump a fost cel mai dificil pentru Tavistock. El a fost analizat în câteva reviste Tavistock scrise de James McKay, directorul pentru Tavistock Coaching.

În 2016, și-a exprimat îngrijorarea că, pe baza personalității lui Trump, ar fi foarte greu de controlat, iar în 2018, a scris despre Trump că „este șmecher”. Poate fi aceasta o mărturisire că Trump nu a căzut la învoială, ci a sfidat Comitetul?

Era Tehnotronică

Un alt obiectiv major al Comitetului celor 300 este apariția „Erei Tehnotronice”, descrisă de Zbigniew Brzezinski în cartea sa „Între două vârste”. El spune că Era Tehnotronică implică apariția treptată a unei societăți tot mai controlate. O astfel de societate ar fi dominată de o elită care va avea alte valori decât cele tradiționale.

În curând, va fi posibilă afirmarea unei supravegheri aproape continue asupra fiecărui cetățean. Vor avea acces chiar și la cele mai intime informații despre cetățean. Acest lucru e de-a dreptul înfiorător.

Există la momentul actual psyop-uri în psyop. Dezinformarea este peste tot. Oameni corupți se află la vârful guvernelor. Acesta este Tavistock. Astăzi, oamenii sunt încă distrași cu ceea ce elita numește „pâine și circ”; baseball, fotbal, concerte, Hollywood la nesfârșit, etc.

Nimic nu a fost schimbat. Programul este atât de bun, încât dacă ai încerca să explici asta cuiva, ar crede că ești nebun. Atât de bună este programarea. Pentru că până la urmă, dacă nu îți programezi TU mintea, altcineva ți-o va programa.

Foto: gaia.com

Lasă un răspuns