Lumea șobolanilor vs. lumea oamenilor (Experiment)

Lumea șobolanilor vs. lumea oamenilor

Lumea șobolanilor vs. lumea oamenilor

Înainte de a intra în subiectul propriu-zis, haideți să vă povestesc pe scurt două experimente efectuate pe şobolani de laborator;

Experiment 1

1. Într-o cuşcă au fost plasați doi şobolani. Apoi a fost introdus pentru câteva secunde un curent electric slab prin barelele metalice de pe podeaua cuştii. Şobolanii au sărit imediat ca arşi şi au început să alerge haotic în toate părțile.

După ce s-au liniştit… operațiunea s-a repetat. Din nou… din nou… şi din nou. După câteva cicluri succesive de impulsuri electrice s-a observat un fenomen ciudat; şobolanii au încetat să mai alerge fără sens prin cuşcă. În schimb au început să se bată între ei!

De fiecare dată când era conectată podeaua cuştii la curent electric şobolanii se agresau între ei. După câteva zile de repetare a experimentului, şobolanii au început să se bată încontinuu… până la moarte!

Experiment 2 (experimentul U 25)

2. Cel de-al doilea experiment pe care vreau să vi-l aduc în atenție este celebru. Mulți dintre voi poate că îl cunosc deja. Cu aproape 80 de ani în urmă, cercetătorul J. B. Calhoun a construit o incintă de mari dimensiuni, în care a plasat câteva perechi de şoareci. Aici le-au fost asigurate şoarecilor cele mai bune condiții de viață posibile; hrană la discreție, protecție față de prădători, compartimente pentru creşterea puilor, etc.

Colonia s-a dezvoltat exploziv şi după câteva luni şoarecii au ocupat intregul spațiu disponibil. Însă colonia a continuat să crească. Atunci au început problemele… Şoarecii au început să devină agresivi între ei. În mod cu totul paradoxal, cele mai violente au devenit… femelele! Masculii au început să se retragă şi rolul lor a devenit secundar în colonie.

În acel moment au început să se deruleze nişte fenomene ciudate, total nespecifice grupurilor de şoareci din libertate; a apărut homosexualitatea… a apărut violența gratuită împotriva puilor… a apărut auto-mutilarea… etc. În scurt timp natalitatea a scăzut drastic, numărul de animale s-a diminuat, iar colonia a început să se dezintegreze.

Chiar şi după ce spațiul vital a redevenit suficient, în urma scăderii populației, rozătoarele au continuat să se comporte la fel de aberant. Colonia nu şi-a mai revenit niciodată. La mai puțin de 2 ani de la începerea experimentului au murit toți şoarecii! Experimentul a fost repetat de mai multe ori… în condiții din ce în ce mai bune şi cu diferite specii de rozătoare. De fiecare dată rezultatul a fost identic; colonia s-a dezintegrat şi a dispărut.

Concluzie

V-am povestit aceste experimente pentru că vreau să atrag atenția asupra unor evenimente ciudate care se petrec în societatea umană… mai ales în ultimul timp. După cum ați putut observa, presiunile din ce în ce mai accentuate pentru introducerea injectării obligatorii au început să creeze tensiuni sociale.

Din ce în ce mai mulți injectați devin agresivi față de neinjectați! Fără explicații logice pertinente, neinjectații sunt acuzați din cele mai penibile motive şi tratați cu ostilitate. Presiunea autorităților pentru injectare a creeat exact efectul curentul electric din primul experiment de care vorbeam.

La momentul actual societatea umană tinde să se împartă în două tabere cu poziții din ce în ce mai radicale. Şi – întocmai ca în cazul celor doi şobolani – creşte agresivitatea! Cei care au inventat pandemia asta ştiu exact ceea ce fac. Nu va fi nevoie de armată şi poliție pentru a constrânge oamenii să se injecteze… oamenii se vor constrânge între ei! În mod discret au fost semănați germenii unui eventual viitor război civil…

Dacă ați fost atenți la cel de-al doilea experiment; unul dintre fenomenele disoluției coloniei era… tocmai agresivitatea comunitară. Societatea umană începe să dea semne din ce în ce mai vizibile de destrămare. Fenomenul devianțelor sexuale a luat amploare încă de câteva zeci de ani bune.

Fenomenul pedofiliei şi violenței față de copii este în plin avânt. Fenomenul de-masculinizării bărbaților este o tendință la modă. Iar acum este cultivată şi agresivitatea socială. Umanitatea este împinsă pas cu pas pe calea coloniilor de şobolani…

„Great Reset”

Orice om întreg la minte îşi dă seama că pandemia asta este regizată. Dar foarte puțin intuiesc scopul ei final. Societatea este pur şi simplu demolată. Sub ochii neavizați ai naivilor! Poate că ați auzit de expresia „marele reset”… Ei bine, exact asta este! E o formatare gigantică a civilizatiei.

Dar pentru ca să poată fi instalată noua civiliziție… trebuie mai întâi distrusă cea veche. Cum? Simplu! Sunt introduse pe cale de manipulare socială toate caracteristicile care au distrus coloniile de rozătoare; agresivitate socială, devianță sexuală, deprecierea rolului masculin în comunitate, etc.

Pandemia aceasta este bomboana de pe coliva civilizației actuale! E o operațiune de distrugere controlată. Dar noi nu înțelegem mai nimic. Nici rozătoarele din cele două experimente de care v-am vorbit nu înțelegeau nimic. Lumea lor s-a prăbuşit fără ca ei să-şi dea seama că sunt subiecții unor teste de laborator.

Nici noi nu ne dăm seama… Însă, chiar şi aceia care au proiectat „marelele reset” par să uite un lucru; nici un experiment nu s-a terminat bine! În ambele experimente… lumea rozătoarelor a sfârşit-o în mod tragic…

Sursa: aici

Lasă un răspuns