Mai rău decât vă imaginaţi

Mai rău decât vă imaginaţi

Mai rău decât vă imaginaţi

Kim Dotcom, un cunoscut antreprenor din domeniul tehnologic care locuiește în Noua Zeelandă, a calculat datoria suverană a Statelor Unite și a postat pe Twitter un șir de mesaje, numindu-le cel mai important „thread” pe care l-a scris vreodată.

„E mai rău decât vă imaginați”, descrie el situația actuală.

Cheltuielile și datoria Statelor Unite, arată Kim, au scăpat de sub control, iar guvernul este obligat să își procure sumele de care are nevoie doar tipărind din ce în ce mai mulți bani noi. Ceea ce înseamnă hiperinflație sigură.

El afirmă că situația aceasta durează de decenii și nu există nici o soluție pentru a o remedia. Până acum, Statele Unite s-au descurcat prin faptul că Dolarul a fost moneda de rezervă mondială.

Când guvenul american tipărește trilioane de dolari, el îi jefuiește astfel pe americani și lumea întreagă. Kim numește asta cel mai mare jaf din istorie.

El arată că datoria totală a Statelor Unite este de 90 de trilioane de dolari. Acestea, împreună cu cele 169 de trilioane reprezentând datorii către terți nefinanțate, totalizează 259 de trilioane de dolari. Aceasta înseamnă 778.000 de dolari pe cap de cetățean american sau 2.067.000 pe cap de plătitor de taxe american.

Faliment

Dar valoarea tuturor bunurilor Statelor Unite – fiecare petic de pământ, clădire, toate economiile, toate companiile, tot ce dețin toți cetățenii, întreprinderile, entitățile și statul, toate acestea, luate împreună – valorează 193 de trilioane de dolari.

Dacă din datoria totală (259 de trilioane) scădem avuția totală (193 de trilioane) rezultă minus 66 de trilioane datorii și pasive, în urma vânzării tuturor activelor deținute de Statele Unite.

Deci, chiar dacă Statele Unite ar vinde toate activele pe care le deține, la valoarea lor actuală, lucru imposibil, tot ar fi în faliment.

Aici Kim amintește de Marea Resetare și pune întrebarea următoare:

„Asistăm la o demolare controlată a piețelor globale, economiilor și lumii, așa cum o cunoaștem? O trecere spre un viitor nou, distopic, în care elitele sunt stăpânii sclavilor fără fardurile democrației?”

Kim observă marile schimbări suferite de lume în ultimii ani și cum nimic pare să nu mai aibă vreo logică. Vede corupția flagrantă, și propaganda flagrantă făcută de presă, și degradarea tuturor drepturilor noastre, dar nu știe cum se va termina totul.

„Threadul” (șirul lui de postări pe Twitter) se încheie cu o întrebare:

„Care este sfârșitul jocului?”

Harrison Smith, în American Journal, afirmă:

„Este un joc piramidal. Oamenii care organizează acest joc piramidal au la îndemână toate butoanele… Ei vor sacrifica omenirea pentru a-și menține sistemul.”

Și:

„Economia mondială este pe cale să se prăbușească, sistemul de aprovizionare cu alimente este distrus, energia pe care se bazează civilizația noastră este tăiată și eliminată și, când nu vom mai deține nimic, vom fi împinși cu forța în Marea Resetare.”

Fostul consilier de investiții al BlackRock, Ed Dowd, afirmă că toată făcătura COVID a fost creată ca acoperire pentru colapsul financiar și că vor urma noi lockdown-uri, în încercarea de a tempera haosul și violențele inevitabile la care trebuie să ne așteptăm.

Fostul vicepreședinte al Pfizer, dr. Michael Yeadon, crede și el că COVID-ul și vaccinul sunt o mistificare elaborată pentru a provoca prăbușirea monedelor suverane, pentru a grăbi Marea Resetare și introducerea de către băncile centrale a monedelor digitale programabile.

Va rezulta o populație controlată total, în care oamenii nu își vor mai putea cumpăra nici măcar produsele de bază decât dacă le permit algoritmii, iar persoanele indezirabile riscă practic să moară de foame prin intermediul inteligenței artificiale.

Sursa

Traducerea

Lasă un răspuns