Oameni vaccinați cu țânțari modificați genetic

Oameni vaccinați cu țânțari modificați genetic

Oameni vaccinați cu țânțari modificați genetic

Preluarea totală sub control a întregului material genetic de pe pământ va genera proiecte prin care natura în general, va fi folosită ca armă împotriva oamenilor. Declarația oficială oferită de instituțiile guvernamentale sau neguvernamentale privind proiectele este că “sunt cercetări pentru a controla sănătatea umană”.

Acest lucru se potrivește foarte bine cu noul Ordin executiv al președintelui Biden – Inițiativa națională de biotehnologie și bioproducție, care instituționalizează cercetarea și dezvoltarea modificării genetice în toate ramurile guvernamentale. Cercetarea beneficiază de granturi de miliarde de dolari.

Recent, țânțarii modificați genetic dintr-o cutie, au vaccinat cu succes un om împotriva malaria. Cercetarea a fost finanțată de Institutul Național de Sănătate (NIH).

Studiul a implicat aproximativ 200 de țânțari flămânzi care mușcau brațul unui subiect uman. Participanții umani și-au așezat brațele direct peste o cutie mică în care se aflau țânțarii…

„Folosim țânțarii ca și cum ar fi 1.000 de mici seringi zburătoare”, a spus cercetătorul Dr. Sean Murphy , potrivit NPR.

Trei până la cinci „vaccinări” au avut loc la intervale de 30 de zile.

Țânțarii au dat versiuni minore ale malariei care nu i-au îmbolnăvit pe oameni, ci le-au dat anticorpi. Eficacitatea anticorpilor a durat câteva luni.

„Jumătate dintre indivizii din fiecare grup de vaccin nu au dezvoltat infecție detectabilă cu P. falciparum, iar un subgrup dintre acești indivizi a fost supus unui al doilea CHMI, 6 luni mai târziu și a rămas parțial protejat. Aceste rezultate susțin dezvoltarea în continuare a sporozoiților atenuați genetic ca potențiale vaccinuri împotriva malariei”, au concluzionat cercetătorii.

Carolina Reid a fost una dintre cele douăzeci și șase de persoane care a participat la studiu. Ea povestește:

„Întregul antebraț mi s-a umflat și s-au făcut vezicule. Familia mea râdea, întrebând – de ce te supui la asta?” Lui Reid i-a plăcut atât de mult experiența, încât spune că vrea să participe la cât mai multe teste de vaccinuri.

Pentru această cercetare, fiecare participant a primit 4.100 USD ca stimulent. Reacțiile adverse au fost cele similare unei persoane oarecare după ce a fost mușcată de sute de țânțari. Atât și nimic mai mult, au declarat cercetătorii.

Dr. Kirsten Lyke numește cercetarea „o schimbare totală a jocului”.

Lyke a condus testele din prima etapă pentru vaccinul Pfizer împotriva COVID-19 și a fost co-investigator pentru vaccinurile anti-COVID -Moderna și Novavax.

Cercetătorii au spus că țânțarii modificați genetic nu vor fi folosiți în general pentru a vaccina milioane de oameni. Motivul pentru care țânțarii au fost folosiți în loc de seringi, susțin ei, a fost economisirea costurilor…

Sursa

Lasă un răspuns