Papa: Guvernare Globală și vaccinare universală (scrisoare adresata BM si FMI)

Papa: Guvernare Globală și vaccinare universală

Papa: Guvernare Globală și vaccinare universală, potrivit scrisorii trimise către summit-ul financiar globalist al FMI și Băncii Mondiale, în limbajul Marii Resetări.

Papa Francisc s-a adresat Băncii Mondiale și Fondului Monetar Internațional în cadrul reuniunii de primăvară, solicitând „guvernare globală” în lumina situației actuale provocate de virusul COVID-19, pledând cu tărie pentru vaccinurile universale.

„Aici, îmi reiterez apelul către liderii guvernamentali, întreprinderile și organizațiile internaționale de a lucra împreună în furnizarea de vaccinuri pentru toți, în special pentru cei mai vulnerabili și nevoiași”, scrie șeful Vaticanului.

„Rămâne o nevoie urgentă de un plan global care să poată crea instituții noi sau să regenereze instituțiile existente, în special cele de guvernanță globală, și să contribuie la construirea unei noi rețele de relații internaționale pentru promovarea dezvoltării umane integrale a tuturor popoarelor.”, a declarat Papa Francisc, potrivit LifeSiteNews.

Încheindu-și scrisoarea, Francis și-a repetat dorința pentru o lume axată pe „un nou stil de fraternitate”, sprijinit de accentul pus pe „politicile ecologice”, îndemnând Banca Mondială și FMI să dezvolte soluții pentru „un viitor mai incluziv și mai durabil”.

Ar fi un viitor „unde finanțele sunt în slujba binelui comun, unde vulnerabilii și marginalizații sunt așezați în centru și unde pământul, casa noastră comună, este bine îngrijit”.

În scrisoare trimisă de Papa Francisc, nu este pomenit nici numele lui Hristos, nici numele Bisericii Catolice, informează LifeSiteNews.

Datată 4 Aprilie, SCRISOARAEA pomenește numele lui Dumnezeu o singură dată, în final.

Francisc face parte și din organizația „GARDIENILOR LUMII” împreună cu Familia Rothschild, Fundația Rockefeller și marile bănci, înființată cu scopul declarat de a crea „Marea Resetare” pe calea „Capitalismului Incluziv”

Lasă un răspuns