Servicii

Servicii

Sunt deschisă la propuneri de colaborare și răspund cu mare plăcere la întrebările sau solicitările tale. Iată care sunt modalitățile prin care putem colabora:

#1 Intermediere imobiliară

Aria mea principală de expertiză profesională, o reprezintă intermedierea imobiliară. Alături de colegii mei din echipa Galaxy Imob, prestez servicii de vânzare / închiriere:

 • apartamente,
 • case / vile,
 • spaţii comerciale / birouri.

Dacă ai o proprietate şi doreşti să o vinzi / închiriezi, contactează-mă şi putem discuta despre o posibilă colaborare.

Dacă doreşti să cumperi sau să închiriezi un apartament, casă / vilă sau spaţiu de birouri / comercial contactează-mă şi putem discuta despre o posibilă colaborare.

Cu ce mă ocup?

Preiau de la proprietari diverse tipuri de imobile pe care le promovez în vederea vânzării sau închirierii.

Principalele tipuri de imobile de care mă pot ocupa sunt: apartamente, garsoniere, case, vile, spații comerciale, spații industriale, spatii pentru birouri și terenuri.

Serviciul de intermediere imobiliara are loc în baza unui contract de intermediere imobiliară pentru vânzare sau închiriere încheiat între proprietar și agenție.

În esență, obiectul contractului îl reprezintă serviciul de intermediere imobiliară prestat de agenție în interesul beneficiarului. În cazul în care agenția identifică un cumpărător care acceptă și cumpără oferta acestuia, beneficiarul va plăti agenției comisionul în cuantumul prevăzut în contract.

Activități:

Pentru realizarea contractului agenția întreprinde pe cheltuiala sa demersuri specifice de publicitate și promovare imobiliară a ofertei.

-Vizionarea imobilului în vederea preluării ofertei spre vânzare sau închiriere.

-Evaluarea obiectivă a prețului și promovarea proprietății.

-Verificarea situației juridice a imobilului.

-Identificarea și comunicarea către proprietar a avantajelor și dezavantajelor imobilului, comparativ cu alte oferte pe care le avem deja spre vânzare.

-Toate ofertele imobiliare preluate în vederea vânzării sau închirierii sunt prezentate pe site cu poze relevante.

-Promovarea ofertelor în presă si publicații de specialitate, pe cele mai importante site-uri cu specific imobiliar imobiliare.ro, piata-az.ro, olx.ro, storia.ro si altele.

-Identificarea, selectarea și prezentarea către beneficiar a potentialilor cumpărători pentru ofertă.

-Informarea beneficiarului despre acceptarea ofertei și prezența la  procesul de negociere.

-consultanță și asistență pentru finalizarea vânzării și încheierea actelor de transfer ale proprietății, sau a contractului de închiriere.

#2 Content Writing și Copywriting

Alături de o parte din echipa afirmativ.com, prestez servicii de scriere de conținut pentru:

 • website-uri,
 • blog-uri,
 • newslettere,
 • social media,
 • bannere pentru campanii,
 • scrisori de vânzare,
 • mape de prezentare,
 • flyere,
 • broșuri etc.

Dacă ai un proiect interesant și ai nevoie de ajutor pe partea de conținut, scrie-mi și putem discuta despre o posibilă colaborare.

Dacă ai nevoie de suport în strategia de conținut abordată în cadrul firmei sau organizației din care faci parte, sau pur și simplu dacă dorești consultanță și feedback pe materialele pe care le scrii, dă-mi de veste și te voi ajuta.